Pilates Aalborg

PowerMom

Når du ønsker alt samlet på sted

PowerMom hos Pilates Aalborg

PROFESSIONEL OG ANSVARLIG

Du er i gode og varme hænder hos Pilates Aalborg, både under graviditeten og når du har født. Mange træner helt op til selve fødslen og er hurtigt tilbage i træningsalen med baby.

Vi har 15 års erfaring med træning af gravide og efterfødsel og har via både træning, workshops og vejrtrækning guided gravide til en tryg fødsel.

Fødefit

Uanset hvilken form du i, tager vi hånd om din gravide krop og sikrer, du er fødefit - både gennem graviditeten og til selve fødslen. Og når du har født, hjælper vi dig med at genfinde din krop.

Hos Pilates Aalbog kan du nemlig få en tryg og effektiv træning af din gravide krop og samtidig få styr på dit bækken og din begyndende voksende mave med Pilates Aalborgs professionelle instruktører.

I de hyggelige lokaler hos Pilates Aalbog møder du andre gravide, som udnytter den fleksible træningskalender med både Powermom, Pilates, ryg- og bækkentræning og den blidere mindfulnes med YinYoga.

Vi tilbyder

 • Pilates - da det er den mest skånsomme træningsform for dig, som har været eller er gravid
 • Efterfødsel - både på måtten og i Reformeren
 • Deltagelse på alle vores hold - vi har en stor erfaring i at undervise differentieret

Vi anbefaler

 • PowerMom – både for gravide og dig der har baby
 • Pilates – tjek booking for at se, om holdet er egnet for gravide
 • Pilates Ryg – alle kan være med, her får du styr på skuldre, lænd og bækken
 • YinYoga – mindfulnes, vejrtrækning og masser af mobilitestræning

Vores instruktører

 • Birgitte, fysioterapeut
  Underviser med speciale indenfor Reformer, Pilates og Yoga, herunder hofteproblematikker.
 • Bodil, fysioterapeut
  Har 16 års erfaring indenfor gravidtræning og efterfødsel
 • Ulla, personlig træner
  Har mere end 46 års erfaring indenfor holdtræning. På PowerMom får du gode vejrtrækningsteknikker, som øger pladsen omkring den voksende mave. Træningen giver samtidig, dybere søvn og som kan forebygge hovedpine, svimmelhed og træthed.

Vi er her også når du har født

Efterfødsel

Mavemuskler og bækkenbund?

Det er altid det, vi bliver spurgt om, når vi får vores gravide tilbage efter fødslen. Her hjælper vi dig sikkert og skånsomt tilbage til en stærk krop - med eller uden baby. 

Du kan både træne Pilates, hvor der er stor fokus på core og stabilitet samt Reformer, hvor du på rekordtid får den gamle graviditetskrop under kontrol.

Kør lige til døren, hvor vi har fri parkering. Har baby behov for at sove, kan barnevognen stå lige udenfor lokalerne i vores private gård. Vi har pusleborde, mikrobølgeovn og opholdsrum til amning.

 

Læs mere