Pilates Aalborg

Om os

Om os

Pilates Aalborg - en del af FOKUS Folkeoplysning

Pilates er for alle

Pilates er en oase af bevægelsesglæde med holistisk træning baseret på rummelig forståelse for kroppen. Hos Pilates Aalborg får du desuden et træningsfællesskab udover det sædvanlige lige fra det øjeblik, du træder ind i opholdsrummet.

Her oser det af engagement, og du er ikke i tvivl om vores interesse i dig og i at gøre din første oplevelse til en succes. Vores mål er, at vi med fødderne plantet indenfor Pilates kan give dig en dannelse i bevægelse. 

FOKUS på dig

Pilates Aalborg har siden 2007 været en meget stærk aktør indenfor træning og bevægelse, og vi bevæger dig både på det kropslige, det sanselige og det mentale plan. 

Alle vores instruktører er stolte af at være Pilates instruktør, og med meget høj faglighed sætter vi en ære i at bidrage til din sundhed, din træningsglæde og dit velbefindende. 

FOKUS Folkeoplysning

Pilates Aalborg er en helt naturlig del af FOKUS Folkeoplysning, som fungerer efter de folkeoplysende regler. Her tager vi del i den levende og fællesskabende kultur med det formål at bidrage til den generelle sundhed gennem bevægelse til den enkelte. 

Hos FOKUS Folkeoplysning summer det af fællesskab med den enkelte i fokus, idet vi tager afsæt i den enkeltes forudsætninger. Her er der plads til alle, plads til læring og plads til oplysning om både krop og sjæl. 

Sammen med FOKUS Folkeoplysning har vi en vision om at være et kendt folkeoplysende træningssted med folkeoplysende dyder.