Vores kompetencer

Gravid

Gravid

Pilates - det sikreste valg

PROFESSIONEL OG ANSVARLIG

Du er i gode og varme hænder hos Pilates Aalborg, både under graviditeten og når du har født. Mange træner helt op til selve fødslen og er hurtigt tilbage i træningsalen med baby.

Vi har 15 års erfaring med træning af gravide og efterfødsel og har via både træning, workshops og vejrtrækning guided gravide til en tryg fødsel.

Fødefit

Uanset hvilken form du i, tager vi hånd om din gravide krop og sikrer, du er fødefit - både gennem graviditeten og til selve fødslen. Og når du har født, hjælper vi dig med at genfinde din krop.

Hos Pilates Aalbog kan du nemlig få en tryg og effektiv træning af din gravide krop og samtidig få styr på dit bækken og din begyndende voksende mave med Pilates Aalborgs professionelle instruktører.

I de hyggelige lokaler hos Pilates Aalbog møder du andre gravide, som udnytter den fleksible træningskalender med både Pilates, ryg- og bækkentræning og den blidere mindfulnes med YinYoga.

Vi tilbyder

 • Pilates - da det er den mest skånsomme træningsform for dig, som har været eller er gravid
 • Efterfødsel - både på måtten og i Reformeren
 • Deltagelse på alle vores hold - vi har en stor erfaring i at undervise differentieret

Vi anbefaler

 • Pilates – tjek booking for at se, om holdet er egnet for gravide
 • Pilates Ryg – alle kan være med, her får du styr på skuldre, lænd og bækken
 • Mindful Pilates - når du trænger til at være opmærksom på øjeblikket i en tilstand af nærvær og mental ro
 • YinYoga – mindfulnes, vejrtrækning og masser af mobilitestræning

Vores instruktører

 • Birgitte, fysioterapeut
  Underviser med speciale indenfor Reformer, Pilates og Yoga, herunder hofteproblematikker
 • Bodil, fysioterapeut
  Har 16 års erfaring indenfor gravidtræning og efterfødsel
 • Ulla, personlig træner
  Har mere end 46 års erfaring indenfor holdtræning og træning af gravide

Et godt økonomisk medlemskab

Ingen binding

Med medlemskabet TankOp skal du ikke bekymre dig om opsigelse, når du er gravid. Du kan til enhver tid ringe til os eller skrive og få stoppet medlemskabet med det samme. Den tid, du har tilgode, sætter vi på pause, så du kan bruge den til efterfødselstræning.

Anbefalinger

Det siger vores medlemmer

Det siger Helle:
”I mandags fødte jeg en lille pige på 3360 gram og 52 cm. Jeg vil gerne sige tusinde tak for kompetent og god træning hos jer i forbindelse med min graviditet. Jeg fik rigtig mange gode redskaber med, som jeg brugte i min fødsel, både i forbindelse med fødselsforberedelsen og i træningen hos jer. Helt essentielt var det have trænet og øvet vejrtrækning i forbindelse med en aktivitet og den ro, man kan skabe og finde i kroppen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg bevidst og ubevidst bruge flere af jeres gode teknikker under fødslen. I får de varmeste anbefalinger herfra og jeg ser frem til at komme til Efterfødsel hos jer. ”

Det siger Kathrine:
”Jeg priser mig lykkelig for de træninger, jeg har haft op til graviditeten. Og ikke mindst fødselsvideoerne online. Ifølge jordemoderen så mit bækken ikke ud til at have taget større skade under fødslen og jeg huskede jeres åndedrætsundervisning”.