Om os

Forretningsbetingelser

Om os

Betingelser for medlemskab

I PILATES AALBORG MODTAGES DANKORT, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON.


Særlige kriterier for betalingskort, Visa Electron:
Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i den fysiske handel, men enkelte udstedere tillader e-commerce transaktioner. Selvom kortet kan benyttes til e-commerce transaktioner, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendende betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går godt, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke Visa Elektron kort, som har mulighed for abonnementsbetaling og henviser til kortudsteder (banken).

 

 • §1 Medlemskab

Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Pilates Aalborg forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, email, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til Pilates Aalborg.

 

 • §2 Medlemsbetingelser

Pilates Aalborg kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i centeret.

 

 • §3 Varighed/Medlemskab

Ved TankOp aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4. Et kontantmedlemskab kan ikke opsiges, men slutter automatisk når den periode udløber, som der er betalt for. Uanset årsag gives der hverken helt  eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber.

 

 • §4 Opsigelse

Kontant medlemskab kan ikke afbrydes i den aftalte periode.

Opsigelsesfristen for TankOp medlemskab er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen kan kun ske skriftligt til Pilates Aalborg via denne formular. Opsigelse kan ikke ske med tilbagevirkende kraft.

Et TankOp medlemskab kan efter ønske ændres med en varsel på løbende måned + 1 måned. 

 

 • §5 Prisændringer

Pilates Aalborg forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via e-mail (til de medlemmer, der har oplyst e-mail adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

 

 • §6 Fortrydelsesret

Ved køb af fysiske varer over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

 

 • §7 Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

 

 • §8 Kriterier for abonnementstræk

Før et træk via betalingskort kan forekomme, skal kortoplysninger stemme over ens med Nets' kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt, og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Betalingskortet som benyttes til abonnementstræk skal kunne lave transaktioner via Internettet.

 

 • §9 Opdatering af kortdata

Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og vælge ”Brugerprofil” – ”Autoriser betalingskort”. Ved kontakt til Pilates Aalborg kan kortoplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan Pilates Aalborg uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

 

 • §10 Booking

Pilates Aalborg kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter ”først-til-mølle” princippet.

Det er muligt at skrive sig på venteliste. Ved booking på ventelisten, tilsendes automatisk en sms, når man har fået en plads på holdet. 

Det er muligt at framelde et hold 8 timer inden holdafvikling. Ved for sen framelding tillægges gebyr kr. 30. Ved udeblivelse tillægges gebyr kr. 50. Eventuelle gebyrer bliver automatisk betalt ved førstkommende trækning.

Ved brug af klippekort mistes et klip ved for sen framelding og ved udeblivelse. 

 

 • §11 Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af Pilates Aalborg er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Pilates Aalborg tager således ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i studiet.

Pilates Aalborg kan ikke garantere for tab pga tyveri eller tingskade i lokalerne.

 

 • §12 Personlig træning

Afbud til personlig fysioterapi skal meldes senest dagen før inden kl. 12 via telefon. Ved for sent afbud eller udeblivelse kan timen ikke godtgøres.

 

 • §13 Køb af varer via shoppen

For alle fysiske varer gælder at varen udleveres på adressen Skelagervej 375, 9000 Aalborg indenfor normal åbningstid. Ved forsendelse bestilles fragtgebyr.

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer, såfremt varen ikke er taget i brug og den er i samme stand som ved udleveringen.

 

 • §14 Workshops og forudbetalte arrangementer

En workshop / arrangement kan frameldes senest 8 dage inden afvikling, hvorefter pengene gives retur.

 

 • §15 Gavekort

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og er kun gyldig til og med den angivne udløbsdag.